top of page

Koffie op het terras in Rotterdam

Het is weer lekker weer, en hoe! Het lijkt weer een warme zomer te worden en dan is het wel zo lekker als je het terras op kunt. Bij Bonza zijn we erg blij met ons nieuwe terras. Afgelopen maand heeft de gemeente Rotterdam weer een mooi terras aangelegd! En het terras van 2022 gaat weer mooi worden. De vlonders zijn van gerecycled materiaal gemaakt en binnenkort klussen we er een mooi houten hekje aan vast. Zo hebben we voor 10 extra mensen straks weer een mooie plek om te ontbijten/ lunchen en natuurlijk heerlijke (ijs-) koffies te kunnen drinken in de stralende zon!


Terras in Rotterdam,

van Rotterdam

Afgelopen twee jaar waren de vlonders een groot succes! De terrasvlonders zijn beide jaren geplaatst door de gemeente Rotterdam, met als doel de leefbaarheid van de wijk te vergroten. Op de Zomerhofstraat is genoeg parkeergelegenheid waardoor het terras het dagelijkse verkeer niet beïnvloed.Koffie in de Zon


Bij Bonza koffie heb je de hele dag zon op het terras. Hier zit je dus goed als je met een espresso en krantje de eerste zonnestralen van de dag wilt oppikikken. Of drink dat laatste verfrissende drankje na je drukke werkdag voor je naar huis fietst.


Beste terras in Rotterdam van 2022


Door heel de stad heeft de gemeente tijdelijke terrassen geplaatst. We zijn benieuwd wat jou favoriete terras van Rotterdam is. Wat maakt het terras een mooie plek? Dit jaar zorgen we bij Bonza dat er meer groen op het terras te vinden is. Want plantjes maken het al snel een stuk gezelliger. De omranding maken we dit jaar ook een stuk steviger. Zo weten we zeker dat je dat je geen aanrijding krijgt terwijl je onwetend en op je gemakje je flat white drinkt ;)


We hopen je binnenkort hier in Rotterdam Noord op ons nieuwe terras te mogen bedienen!

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page